Sa visezi antiteze si sa zbori cu aripile frante

N-ar crede nimeni ca acest post e despre bucurie si speranta, despre oameni buni si suflete pline, despre aripi bandajate si vise implinite. La asa titlu, asa reactie…

Am inima plina chiar daca in fundal canta un Conti vechi despre „Heal my heart”, va las mai jos si versurile in care azi nu ma regasesc deloc insa care-mi amintesc cum intr-o zi, am fost exact acolo. Stiu exact cum arata aripa franta, stiu exact cum am simtit golul din inima iar mai apoi, pe cel din stomac. Stiu cum am crezut ca-i greu sa iubesti din cioburi si mai ales cat de greu ar fi sa-ti iei zborul c-o aripa care trage „stanga”.

Visez antiteze, de pilda: libertate amestecata cu sentimentul de apartenenta. Ori mai bine: aventuri si sentiment de prea plin de…pe marginea canapelei confortabile. Uneori visez cum mananc munti de ciocolata in timp ce alerg ori cum rad pana la lacrimi, pana ma doare stomacul si incep sa tremur de…bucurie. Mi se pare amuzant sa visez in alb si negru insa mai amuzant mi se pare ca in culori putine, in optiuni limitate reusesc sa imi implinesc visul peste asteptari. Cat de trista mi se va parea viata cand imi voi fi pierdut imaginatia si dorinta de a nu clipi de teama risipirii visului.

Visul e cufundat in note blajine, scaldat in raze furate de soare printre norii apusului etajului 3. Visez cum cade coconul ce-mi invaluia inima si-mi incorseta sufletul, il vad de departe cum aluneca si dincolo de el se deschide sub ochii mei uimiti o aripa noua, o dreapta sigura si plina de fermitate, fara rani dar cu urme fine ale cicatricilor de-alta data. Nu, pe acelea nu le vreau sterse, ele sunt fundatia a ceea ce am devenit, sunt sapate in constiinta mea si rememorez cu ochii mintii felul in care le-am primit pe fiecare.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Azi nu visez, nici aripile nu-mi sunt frante. Mi-e doar inima plina, am facut ce trebuia sa fac, am dat ce am avut mai bun, am vorbit ce era de spus si am tacut cand am crezut ca linistea e mai importanta: am ochii deschisi, privesc inapoi si-mi vad urma pasilor in vale. Sunt multumita de traiectoria ei iar asta e tot ce conteaza.

Mai intorc o data capul spre dreapta si ma minunez de frumusetea noii aripi si-apoi, cu inima usoara, incep sa o misc alene. O data, de doua ori, de trei…chiar merge! Nu sunt uimita, era prea perfecta sa n-o pot folosi.

Acum zbor…cu aripa odata franta. Nu-i drum ‘napoi.

Si ce bine ca e asa.

Een glimlach!

 

Words have been spoken

Vows have been broken

Promises made are yet to be kept

A family divided

Love seems one-sided

Night after night, alone I have wept

Heal my heart, take away the pain

As I choose to forgive and I learn how to live

With the hurt that has wounded my soul

Heal my heart

Friends have rejected

Others expected

More than I’m able to give but I try

My heart is dismayed

Trust is betrayed

Night after night,I ask myself why

Down on my knees

I am asking you please

Whatever you do Lord,

Do this for me

Heal my heart

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: