Poate.

Poate traim in realitati diferite si doar ni se pare ca drumurile ni se incruciseaza uneori. Si poate dragostea e suficienta, insa aproape niciodata cand vine pe drumul cu sens unic.

Poate stradania multa ajuta in clasa I, la zale si bastonase dar la 20 + adanceste prapastii. Iar uneori, poate prea plinul este in fapt, prea gol si-i doar senzatie de satietate, fie ea si emotionala.

Poate ca un pas, unul singur nu-i mult, nici greu, insa lipsa lui, e cu siguranta haul dintre lumi. Bate ceasul lumii si poate sunt inca aici sau poate am plecat. Poate-i prea putin si poate, prea tarziu.

Poate zambetele se nasc din raze de soare strecurate printre nori, lacrimi fierbinti si maini facut pumni, a „ne-renuntare”. Poate cararile se construiesc sub pasii nostri atunci cand masuram aerul cu talpa piciorului. Poate.

Poate suntem prea obisnuiti cu „second-handul”, de-asta le luam pe toate de acolo: case, masini, telefoane, haine, iubiri si le dam mai departe la „third hand” – pe unele le-am putea trimite in fapt direct la „Rabla” sau „Buy back”.

Poate imi miroase inca a apa statuta de Cismigiu, a subsoluri de castele si arta moderna, a White R, a crema de Grapefruit roz si poze vechi atarnate pe barnele scarilor, si daca-i asa…poate nu-s eu sau poate sunt.

Poate ma cunosc sau …poate nu insa atunci, poate te cunosc sau nu pe tine si poate, totul e doar un vis aievea.

Poate unora le e comod mersul pe carari, viata la second hand si vorba aruncata in vant insa mie pasii imi merg pe un singur drum odata, fie el si construit in fuga, viata trebuie sa fie neaparat la prima incercare iar vorba masurata cu grija.

Poate citesti azi sa intelegi insa nu ai ce. Poate scriu din carti sau poate nu. Poate sunt eu sau poate tu.

Poate e vremea sa ne trezim, ne bate viata la usa si-i zvon de curcubee afara. Poate am sa vin sau poate, am sa astept.

Poate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: