„Am o prietena…”

Daca nu ati folosit expresia niciodata pana acum, ori v-ati nascut in tufele cu trandafiri ori n-ati avut cui sa  povestiti despre  „prietena”. Trebuie sa recunosc ca nu va invidiez in vreunul din cazuri, in tufele cu trandafiri sunt spini, iar lipsa umerilor de carat poveri cauzeaza dureri de spate si caderi bruste in mijlocul nicaieriului.

Asadar, „am o prietena”, care a aflat azi, printre bucati de shaorma si cafele cu lapte, ca statutul din buletin nu corespunde cu cel de pe minunatul FB, nici cu cel resimtit de restul si ca, „it’s complicated” nu mai defineste de mult aproape nimic. Pe scurt, „in a relationship” a sunat infricosator, cu atat mai mult cu  cat era la mile departare de adevar.

Si uite asa, de unde pana azi „amica mea” nu avusese baiuri si dileme legate de orientari, reorientari si localzari spatio-temporalo-relationale, se pomeni in mijlocul dilemei: „a fost” sau „nu  a fost” revolutie? Unde revolutie = statut „marital” iar verbul „a fi” = pumnal sau si mai bine, ruleta ruseasca.

Asa ca, „amica”, a trecut repde in revista evenimentele, a masurat faptele, a desertat abacul, a calculat lungimea, latimea si inaltimea problemei, a facut un focus grup cu ID-ul, EGO si SUPRA EGO, s-a izbit de criza de sinceritate a varstei de mijloc si a recunsocut invinsa ca buletinul era expirat, contul de FB cazut in dizgratie iar „revolutia” era vizibila pentru toti restul, mai putin pentru ochii ei larg inchisi.

Ce ti-e si cu „prietenele” astea!

E.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: