To Assume

Smaranda, pe vremea anilor buni, ne-a explicat ce inseamna a presupune intr-unul din seminariile de sociala: „To assume means to make an axx…of you and me” si iaca mi-au trebuit 7 ani de zile sa pricep ce voia sa zica autorul.

Cum m-am lecuit de presupuneri? Simplu ca buna ziua: terapie prin expunere, in doze zilnice, echilibrate de mine si dezechilibrate de restul.

Si-acum e asa: cand stiu si am toate motivele sa banuiesc ca am dreptate, AM – e simplu.

Cand imi vine sa presupun, ma intorc pe partea cealalta, ma intreb asa „Ce se poate intampla bun daca am dreptate?”, „Ce se poate intampla rau daca am dreptate?”, „Ce se poate intampla bun daca n-am dreptate si dau cu batu-n balta?”, Ce se poate intampla rau daca nu am dreptate si dau cu batu-n balta?”, apoi imi repet „This is none of my business, NONE” si ma rasucesc pe calcaie. Lectia asta mi-a servit-o in troleu, saptamana trecuta, Ben Carson si-i cam printre putinii pe experienta carora inca ma bazez, stie el ceva daca-i in stare sa separe siamezi craniopagus si ei sa traiasca in continuare.

Si uite asa, din tomberon zonal si intersectie pentru barfitoari si barfitoare, imi gasesc incet locul la sanatoriu, unde-i liniste si pace, ca nu-i asa, nu-i nimeni interesat sa mai deverseze deseuri intr-un loc in care nu se mai scormoneste in ele si nu se mai aprind focuri.

Asta-i pofta ce-am poftit-o!

Zambete 🙂

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: